nieuwjaarsactie

Boek t/m 31 januari jouw gratis proefles!

Centrum Bodhi biedt een plek om tot rust te komen in het drukke dagelijks leven.

Een plek om te ontspannen, te reflecteren en te herstellen. Een plek om je te ontwikkelen en te groeien. Wij bieden cursussen en lessen in yoga en mindfulness. Daarmee helpen we jou om thuis te komen. Thuis in jezelf.

Onze locatie: Goudsesingel 14, Rotterdam.

Naar een gezond gewicht
gratis proefles

Bodhi mindfulness

Mindfulness leert je om je aandacht te richten op wat NU aan de orde is. Om je minder te laten afleiden door prikkels van buitenaf, en meer in verbinding te blijven met jezelf. Ook leert het je om je niet stuk te lopen op wat NU niet te veranderen is.

Schrijf je in voor een gratis proefsessies mindfulness. Maak kennis met wat mindfulness is en wat het te bieden heeft. Daarnaast doen we enkele begeleide aandacht-oefeningen, gericht op meer focus en een betere omgang met stress.

Gratis proefles

Yoga bij Bodhi

Yoga geeft je een rustpunt in een hectisch leven. Het helpt om een goede balans te bewaren tussen inspanning en ontspanning, en leert je beter omgaan met stress. Ook zorgt yoga voor meer energie, helderheid, en souplesse in je lichaam.

Wil je hier een start mee maken in het nieuwe jaar, dan is dit je kans! Meld je aan voor een gratis proefles Hatha Yoga bij Bodhi.

Self-care zonder stress
Interesse?

Meld je nu aan voor jouw gratis proefles!
(geldig t/m 31 januari – nog 19 plekken vrij)

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een geheel vrijblijvende les in te plannen. 

    Wat zeggen anderen?