Vanaf  6 november

Corona maatregelen bij Centrum Bodhi

Zoals je ongetwijfeld al hebt gehoord in het nieuws, gelden er vanaf 6 november nieuwe, aangescherpte Corona-maatregelen. Ook dit keer weer met verplichtingen voor sport- en yogascholen.

We zijn hier niet gelukkig mee. Met name het verplicht moeten vragen naar de QR-code bij toegang tot de lessen vinden we een hele lastige. We zijn yogadocenten, geen handhavers. En het blijft een inbreuk in de privésfeer. Tegelijkertijd zijn er cursisten die het checken van de QR-code juist prettig vinden. 

Hoe je ook over de overheidsmaatregelen denkt, discussies hierover houden we graag buiten onze studio. Zodat de lessen, trainingen en workshops voor iedereen in een positieve, veilige en ontspannen sfeer kunnen plaatsvinden.

Hieronder lees je wat er binnen Centrum Bodhi per 6 november verandert:

Toegang tot de lessen

Voorafgaand aan deelname aan groepslessen, trainingen en workshops laten personen van 18 jaar en ouder een geldige QR-Code zien. Je kunt hiervoor de Corona Check app uploaden op je telefoon, of je neemt het papieren bewijs mee.

Mondkapjes & 1,5 meter

Mondkapjes zijn niet verplicht. Mocht je het zelf wel prettig vinden er één te dragen dan kan dat uiteraard, echter liever niet tijdens de lessen. 
We verzoeken je vriendelijk om voldoende afstand in acht te nemen, zodat iedereen zich veilig kan voelen rondom en tijdens de lessen.

We benadrukken nogmaals dat dit regels zijn die de overheid heeft afgekondigd op basis van een noodwet, en dat we alleen op deze manier onze deuren open kunnen houden voor yoga, mindfulness, en elkaar.

We hopen op je medewerking en op je begrip!

Niet nieuw maar toch nog een keer op een rijtje:

  • Bij ziekte of (corona-achtige) klachten: blijf thuis en laat je testen.
  • Meld je altijd aan voor de yogales. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
  • Neem je eigen yogamat mee naar Bodhi, het stallen van yogamatten is helaas niet mogelijk.
  • Wees op tijd voor je yogales. De deur gaat 15 minuten voor de les open, zorg dat je in ieder geval 5 minuten voor het begin van de les op je yogamat kunt plaatsnemen.
  • Er is voldoende ventilatie in beide zalen: in de bovenzaal middels openslaande ramen, in de benedenzaal middels een ventilatiesysteem dat ‘zaallucht’ afvoert en verse lucht van buiten aanvoert, aanvullend is er een geavanceerde mobiele luchtzuiveraar aanwezig.
  • Los van de coronamaatregelen, maar wellicht goed om te weten: Tijdens de lessen geven we onze aanwijzingen enkel verbaal, niet d.m.v. aanraking.