Persoonlijke coaching

Jij bent zelf het mooiste project waar je aan kunt werken!

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling is misschien wel de meest waardevolle investering die je kunt doen.

De vaardigheden die je leert en de inzichten die je opdoet, neem je namelijk de rest van je leven mee. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden voor individuele begeleiding.

Eén op één nemen we alle tijd om jou gericht te helpen bij de vragen die je hebt. Dat kan zijn met 1-op-1 yoga, maar ook met ademcoaching, mindfulnesscoaching of oplossingsgerichte coaching. In een overzichtelijk aantal sessies helpen we je om op een haalbare en fijne manier stappen te zetten op weg naar jouw doel.

aanbod

Persoonlijke coaching in een passend traject voor jou

Elk persoon is uniek. Daarom ben jij bij onze persoonlijke coaching altijd het uitgangspunt. We kijken naar jouw behoeften, wensen en situatie. Dat is waarvandaan we het traject samen vormgeven, zodat jij er het meeste uit kunt halen. Hieronder zie je een aantal van onze opties voor persoonlijke coaching.

Heb je een specifieke vraag en weet je niet welk type coaching bij jou past? Laat het ons weten! We denken graag met je mee hoe wij jou het beste kunnen begeleiden.

Yoga

1-op-1 Yoga

De een heeft graag een fysieke benadering, de ander is meer filosofisch geïnteresseerd, weer een ander past een meditatieve aanpak het best. Daarom bieden we onze yoga ook één op één aan. Eigenlijk zoals dat van oudsher ook ging bij yoga: van leraar op leerling.

Afhankelijk van jouw vraag en belangstelling ga je samen met een van onze docenten oefenen met yoga op een manier die jou ondersteunt in je dagelijks leven.

Meer info...

Wat houdt 1-op-1-yoga in?

We kijken in een intake wat bij jou past en koppelen je aan de yogadocent die je daar het beste bij kan begeleiden. Na de intake starten we met individuele lessen. Daarbij gaan we bijvoorbeeld aan de slag met yoga-, adem- en ontspanningsoefeningen, meditatie, mindfulness en/of ayurveda – net wat past bij jouw behoeften.

Individuele yogabegeleiding kan prettig zijn als je je (nog) niet thuis voelt in een groep, als je gerichte vragen hebt over oefeningen of als je steeds tegen hetzelfde aanloopt bij je yogabeoefening.

Praktische info

De begeleiding bieden we bij voorkeur aan in onze yogastudio in Rotterdam, maar online kan ook.

De 1-op-1-yoga boek je per 3 of 5 lessen:

 • Intake € 35,–
 • 3 lessen € 225,–
 • 5 lessen € 350,–
 • een sessie duurt 75 minuten
Mindfulness

Mindfulnesscoaching  (ook online)

Bij individuele mindfulness-coaching jouw persoonlijke wensen, waarden en behoeften centraal.

Hierbij is mindfulness geen op zichzelf staand doel, maar een middel om de positieve veranderingen die jij voor ogen hebt ook daadwerkelijk te realiseren. Op welk vlak en in welke levenssfeer dan ook.

Praktische info

 • Duur: 75 minuten per sessie
 • Locatie: Centrum Bodhi of ‘online’
 • Tarief particulieren € 125,00 (incl. BTW), zakelijk tarief € 135,00 (excl. BTW)
 • Traject van minimaal 5 sessies
Mindfulness

Individuele mindfulness-training

Deze training is qua thema’s en structuur gelijk aan de 8-weekse groepstraining mindfulness (MBSR), maar dan één op één. Dat betekent meer ruimte voor een op de persoon toegesneden aanpak en focus.

Hierdoor is het mogelijk de training ook in een wat compactere vorm aan te bieden: 6 in plaats van 8 sessies, en geen 120 maar 90 minuten per sessie.

Net als bij de groepstraining bestaat het lespakket uit een cursusmap plus MP3-bestanden met ingesproken meditaties en bodyscans, zodat je zelf thuis verder kunt oefenen.

Meer info...

Praktische informatie

 • Duur: 90 minuten per sessie
 • Locatie: Centrum Bodhi of ‘online’
 • Tarief particulieren en ZZP’ers: € 995,00 (incl. BTW), zakelijk tarief € 1250,00 (excl. BTW)
 • inclusief gratis deelname aan een Bodhi stiltemiddag

Heb je interesse in een persoonlijk mindfulness-traject? Neem dan contact op voor meer informatie.

yoga & adem

Ademcoaching

Bij ademcoaching leer je met bewuste adem- en lichaamsoefeningen hoe je spanning kunt herkennen en loslaten.

Door te voelen waar je adem blokkeert, krijg je inzicht in de oorzaken van je spanning. Met oefeningen leer je om de natuurlijke, vrije adembeweging te herstellen. Daardoor voel je je meer ontspannen en kun je beter verbinding maken met jezelf.

Meer info...

Je ervaart jezelf weer meer van binnenuit (in plaats van vanuit je hoofd). Tijdens de sessies gaan we aan de slag met yoga- en ademoefeningen en met ademtherapie. Ook krijg je oefeningen mee om thuis mee te oefenen.

Waarom ademcoaching?

Adem is leven. Adem gaat over veel meer dan alleen de lucht die je inademt. Je adem is nauw verbonden met hoe je je voelt en hoe je denkt. De adem is de drager van prana (vitale levensenergie). Prana is de essentie van het lichaam, het bewustzijn, en het Zelf. Zonder prana is er geen leven. Met de adem breng je die vitale levensenergie tot in alle delen van het lichaam.

Ademcoaching is een goede manier om spanning tegen te gaan. Bij spanning stagneert de natuurlijke, ontspannen beweging van de adem en ga je oppervlakkiger ademen. Wanneer spanning structureel is, voel je je steeds minder in verbinding met je lichaam en je gevoel. Dit kan leiden tot lichamelijke of geestelijke klachten. Leren hoe je ontspannen kunt ademen is dan ook een goede manier om je opnieuw meer ontspannen en energieker te voelen.

Voor wie?

Ademcoaching helpt:

 • als je je vaak gespannen voelt of stress en burn-outklachten ervaart.
 • als je verkrampt, oppervlakkig, snel of onregelmatig ademt.
 • als je last hebt van hyperventilatie.
 • Als je een hoge bloeddruk hebt.
 • als je slecht of onrustig slaapt.
 • als je je regelmatig onrustig voelt.

Praktische info

Ademcoaching wordt altijd 1-op-1 aangeboden, met een minimum van 3 sessies. 

 • Voor 3 sessies betaal je € 225,-
 • Voor 5 sessies betaal je € 350,-
persoonlijke aanpak

Oplossingsgerichte coaching

Heb je zelf al doelen voor ogen die je met persoonlijke coaching wilt bereiken? Wil je bepaalde eigenschappen of  gedragspatronen in beeld krijgen, en wellicht ook aanpakken? Bijvoorbeeld overmatig perfectionisme, neiging tot overdrijven, vermijden van lastige ervaringen of  overmatige zelfkritiek. Dan is deze vorm van coaching iets voor jou.

Maar ook aan professionele doelen kunnen we werken, zoals het maken van een carrièreswitch of beter voor jezelf zorgen en voor jezelf opkomen op het werk.

Samen onderzoeken we welke hulpbronnen je hierbij nodig hebt, en welke hindernissen mogelijk een rol 

Meer info...

spelen. De focus ligt op het ontdekken en leren benutten van die hulpbronnen die al in je aanwezig zijn.

Praktische info

 • Duur: 75 minuten per sessie
 • Locatie: Centrum Bodhi of ‘online’
 • Tarief particulieren € 125,00 (incl. BTW), zakelijk tarief € 135,00 (excl. BTW)
 • Traject van minimaal 5 sessies
Kundalini yoga
dé plek

Waarom persoonlijke coaching bij Bodhi?

Centrum Bodhi is al 10 jaar hét centrum voor yoga, mindfulness en persoonlijke coaching in Rotterdam.

Wij bieden persoonlijke en professionele begeleiding bij allerlei vraagstukken op het gebied van ontspanning, balans en persoonlijke ontwikkeling.

Daarbij staan we voor:

 • Professionele ervaring
 • Goed opgeleide en ervaren coaches
 • Veel ervaring in yoga, mindfulness, adembegeleiding en coaching
 • Altijd een passend traject voor jou
 • Focus op inzicht in je patronen
 • Blijvend effect op het dagelijks leven

Wat zeggen anderen?

aan de slag

Ook persoonlijke coaching volgen?

Wil jij ook werken aan je doelen? Bepaalde dingen loslaten? Of meer rust en ontspanning ervaren? Leg jouw coachingsvraag aan ons voor of boek jouw persoonlijke traject. Mail naar info@centrumbodhi.nl. Of vul ons formulier in.