Persoonlijke coaching

Jij bent zelf het mooiste project waar je aan kunt werken!

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling is misschien wel de meest waardevolle investering die je kunt doen.

De vaardigheden die je leert en de inzichten die je opdoet, neem je namelijk de rest van je leven mee. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden voor individuele begeleiding.

Eén op één nemen we alle tijd om jou gericht te helpen bij de vragen die je hebt. Dat kan zijn met 1-op-1 yoga, maar ook met ademcoaching, mindfulnesscoaching of oplossingsgerichte coaching. In een paar sessies helpen we je om op een haalbare en fijne manier concrete stappen te zetten op weg naar jouw doel.

aanbod

Persoonlijke coaching in een passend traject voor jou

Elk persoon is uniek. Daarom ben jij bij onze persoonlijke coaching altijd het uitgangspunt. We kijken naar jouw behoeften, wensen en situatie. Dat is waarvandaan we het traject samen vormgeven, zodat jij er het meeste uit kunt halen. Hieronder zie je een aantal van onze opties voor persoonlijke coaching.

Heb je een specifieke vraag en weet je niet welk type coaching bij jou past? Laat het ons weten! We denken graag met je mee hoe wij jou het beste kunnen begeleiden.

Yoga

1-op-1 Yoga

De een heeft graag een fysieke benadering, de ander is meer filosofisch geïnteresseerd, weer een ander past een meditatieve aanpak het best. Daarom bieden we onze yoga ook één op één aan. Eigenlijk zoals dat van oudsher ook ging bij yoga: van leraar op leerling.

Afhankelijk van jouw vraag en belangstelling ga je samen met een van onze docenten oefenen met yoga op een manier die jou ondersteunt in je dagelijks leven.

Meer info...

Wat houdt 1-op-1-yoga in?

We kijken in een intake wat bij jou past en koppelen je aan de yogadocent die je daar het beste bij kan begeleiden. Na de intake starten we met individuele lessen. Daarbij gaan we bijvoorbeeld aan de slag met yoga-oefeningen, adembegeleiding, meditatie, mindfulness en/of ayurveda en (chakra)psychologie – net wat past bij jouw behoeften.

Individuele yogabegeleiding kan ook fijn zijn als je je niet thuis voelt in een groepsles, als je gerichte vragen hebt over oefeningen of als je steeds tegen hetzelfde aanloopt bij je yogabeoefening.

Praktische info

De begeleiding bieden we bij voorkeur aan in onze yogastudio in Rotterdam, maar online kan ook.

De 1-op-1-yoga boek je per 3 of 5 lessen:

 • Intake € 35,–
 • 3 lessen € 225,–
 • 5 lessen € 350,–
Mindfulness

Mindfulnesscoaching

Meer nog dan bij de individuele mindfulness-training staan bij individuele mindfulness-coaching jouw persoonlijke wensen, waarden en behoeften centraal.

Hierbij is mindfulness een middel om jouw coachingsdoelen te bereiken, en uiteraard geen doel op zich.

Je leert onderscheid maken tussen wat je wel en niet kunt veranderen. Dat helpt je om je beter te focussen en positiever in het leven te staan.

Meer info...

Met de verschillende aspecten van mindfulness maken we diverse soorten problemen inzichtelijk, leer je die problemen hanteren en leer je ze zo mogelijk ook oplossen. We gaan bijvoorbeeld aan de slag met aanvaarding, open mind, focus, mildheid en vertrouwen.

Praktische info

 • Een sessie duurt 75 minuten. Je kunt ook meerdere sessies afnemen.
 • De coaching vindt plaats bij Centrum Bodhi.
 • De mogelijke tijden zijn woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9.30 -10.45 uur of tussen 11.00 – 12.15 uur.

Tarief voor particulieren: € 112,50 excl. btw per sessie

Tarief voor bedrijven: € 135,00 excl. btw per sessie

Bij afname van 5 sessies of meer krijg je korting. Je betaalt dan als particulier € 95,- (excl. btw) en als bedrijf € 125,- (excl. btw) per sessie.

Mindfulness

Individuele mindfulness-training

We bieden onze 8-weekse (MBSR) groepstraining voor mindfulness ook één op één aan. De training is qua inhoud en opzet gelijk aan de groepstraining, maar is wel wat compacter: 6 in plaats van 8 sessies, elke sessie duurt 90 minuten.

Tijdens een individuele Mindfulness-training is er meer ruimte voor een op de persoon toegesneden aanpak en focus. Eén op één gaan we aan de slag met aandachtsoefeningen, meditaties en bodyscans.

Meer info...

Praktische info

Ook krijg je na elke sessie teksten en opdrachten mee om thuis mee aan de slag te gaan. Met de MP3-bestanden met ingesproken meditaties en bodyscans kun je zelf thuis verder oefenen.

De kosten voor de individuele Mindfulness-training zijn € 995 (incl. 21% btw). Die prijs geldt voor zowel particulieren als zzp’ers. 

Voor organisaties geldt een zakelijk tarief €1250 (excl. 21% btw).

Heb je interesse in een persoonlijk mindfulness-traject? Neem dan contact op voor meer informatie.

yoga & adem

Ademcoaching

Bij ademcoaching leer je met bewuste adem- en lichaamsoefeningen hoe je spanning kunt herkennen en loslaten.

Door te voelen waar je adem blokkeert, krijg je inzicht in de oorzaken van je spanning. Met oefeningen leer je om de natuurlijke, vrije adembeweging te herstellen. Daardoor voel je je meer ontspannen en kun je beter verbinding maken met jezelf.

Meer info...

Je ervaart jezelf weer meer van binnenuit (in plaats van vanuit je hoofd). Tijdens de sessies gaan we aan de slag met yoga- en ademoefeningen en met ademtherapie. Ook krijg je oefeningen mee om thuis mee te oefenen.

Waarom ademcoaching?

Adem is leven. Adem gaat over veel meer dan alleen de lucht die je inademt. Je adem is nauw verbonden met hoe je je voelt en hoe je denkt. De adem is de drager van prana (vitale levensenergie). Prana is de essentie van het lichaam, het bewustzijn, en het Zelf. Zonder prana is er geen leven. Met de adem breng je die vitale levensenergie tot in alle delen van het lichaam.

Ademcoaching is een goede manier om spanning tegen te gaan. Bij spanning stagneert de natuurlijke, ontspannen beweging van de adem en ga je oppervlakkiger ademen. Wanneer spanning structureel is, voel je je steeds minder in verbinding met je lichaam en je gevoel. Dit kan leiden tot lichamelijke of geestelijke klachten. Leren hoe je ontspannen kunt ademen is dan ook een goede manier om je opnieuw meer ontspannen en energieker te voelen.

Voor wie?

Ademcoaching helpt:

 • als je je vaak gespannen voelt of stress en burn-outklachten ervaart.
 • als je verkrampt, oppervlakkig, snel of onregelmatig ademt.
 • als je last hebt van hyperventilatie.
 • Als je een hoge bloeddruk hebt.
 • als je slecht of onrustig slaapt.
 • als je je regelmatig onrustig voelt.

Praktische info

Ademcoaching wordt altijd 1-op-1 aangeboden in sessies van 1 uur. Het minimale aantal sessies  is 3x 1 uur.

 • Voor 3 sessies betaal je € 175,- (incl. btw).
 • Voor 5 sessies betaal je € 275,- (incl. btw).
eigen doel

Oplossingsgerichte coaching

Heb je zelf duidelijke doelen voor ogen die je met persoonlijke coaching wilt bereiken? Dat kunnen bijvoorbeeld doelen zijn gericht op bepaalde eigenschappen of gedragspatronen (zoals perfectionisme, verlegenheid of zelfkritiek).

Maar ook aan professionele doelen kunnen we werken, zoals het maken van een carrièreswitch of beter voor jezelf opkomen op het werk. Hier begeleidt Mikis je bij als NLP-coach en ervaren trainer.

Meer info...

Oplossingsgerichte coaching is erop gericht om je persoonlijke of professionele doelen helder te krijgen. Zodra je je doelen helder hebt, gaan we kijken hoe je die doelen kunt verwezenlijken. Samen onderzoeken we wat je daarbij nodig hebt en wat je mogelijke hindernissen zijn. Welke (immateriële) hulpbronnen heb je al tot je beschikking? En welke hulpbronnen kun je in jezelf beschikbaar maken? Dat onderzoeken we door erover te praten, maar ook door te ervaren. Daarna werken we samen aan een realistisch en inspirerend plan van aanpak, waarmee jij verder kunt.

Praktische info

 • Vaak duurt een traject zo’n 5-8 sessies (van ieder 75 minuten).
 • Oplossingsgerichte coaching bieden we aan in Centrum Bodhi in Rotterdam.
 • De coaching vindt plaats op woensdag, donderdag of vrijdag tussen 9.30 – 10.45 uur of tussen 11.00 – 12.15 uur.

Tarief voor particulieren: € 112,50 (excl. 21% btw) per sessie

Tarief voor bedrijven: € 135,- (excl. 21% btw) per sessie

Bij afname van 5 of meer sessies betaal je € 95,- excl. btw (particulieren) of € 125,- excl. btw (bedrijven) per sessie.

Wil je meer weten over oplossingsgerichte coaching? Neem contact op met Mikis, hij vertelt je graag meer.

Kundalini yoga
dé plek

Waarom persoonlijke coaching bij Bodhi?

Centrum Bodhi is al 10 jaar hét centrum voor yoga, mindfulness en persoonlijke coaching in Rotterdam.

Wij bieden persoonlijke en professionele begeleiding bij allerlei vraagstukken op het gebied van ontspanning, balans en persoonlijke ontwikkeling.

Daarbij staan we voor:

 • Professionele ervaring
 • Goed opgeleide en ervaren coaches
 • Veel ervaring in yoga, mindfulness, adembegeleiding en coaching
 • Altijd een passend traject voor jou
 • Focus op inzicht in je patronen
 • Blijvend effect op het dagelijks leven

Wat zeggen anderen?

aan de slag

Ook persoonlijke coaching volgen?

Wil jij ook werken aan je doelen? Bepaalde dingen loslaten? Of meer rust en ontspanning ervaren? Leg jouw coachingsvraag aan ons voor of boek jouw persoonlijke traject. Mail naar info@centrumbodhi.nl. Of vul ons formulier in.