yoga voor jong en oud

Boek een gratis proefles!

Centrum Bodhi biedt een plek om tot rust te komen in het drukke dagelijks leven.

Een plek om te ontspannen, te reflecteren en te herstellen. Een plek om je te ontwikkelen en te groeien. Wij bieden cursussen en lessen in yoga en mindfulness. Daarmee helpen we jou om thuis te komen. Thuis in jezelf.

Je vindt ons aan de Goudsesingel 14 in Rotterdam.

Bodhi yoga 60+, treepose
gratis proefles

Bodhi yoga 60+

Yoga is erg populair en niet zonder reden. En het leuke is, yoga is niet alleen voor jongere generaties maar juist ook heel geschikt voor ouderen. Het is een uitstekende manier om je algehele welzijn te verbeteren, zowel fysiek als mentaal. Bodhi biedt de juiste begeleiding en aangepaste oefeningen zodat yoga een waardevolle aanvulling kan worden op het dagelijks leven.

De yogales voor 60-plussers is een zachte yogales met veel aandacht voor de beweeglijkheid van de gewrichten. Yoga helpt je om soepeler te bewegen en makkelijker te ontspannen. Ook vergroten de oefeningen je kracht en mobiliteit, en houden ze lichaam en geest fit en veerkrachtig.

Inspanning wordt afgewisseld met ontspanning. Kracht wordt afgewisseld met souplesse. En beweging met rust. De adem begeleidt je in de oefeningen en helpt je de aandacht naar binnen te richten, waardoor je je meer bewust wordt van jezelf: van je lichaam, je gevoelens en je gedachten en hoe die drie elkaar beïnvloeden.

Gratis proefles

Yoga 60+ bij Bodhi

Tijdens de yogalessen voor 60-plussers staat het respecteren van je eigen mogelijkheden centraal en wordt er creatief omgegaan met eventuele beperkingen.
We gaan uit van de mogelijkheden die het lichaam biedt en je leert met behulp van de aanwijzingen om je fysieke en mentale grenzen te (h)erkennen en verkennen.
Waar nodig gebruiken we tijdens de les een stoel.

Ontspannen en met plezier bewegen staan voorop. We werken in een groep gelijkgestemden. En er is altijd aandacht. Ook na de les met een kopje thee.

Benieuwd naar wat yoga voor jou kan betekenen, dan is dit je kans! Meld je aan voor een gratis proefles Yoga 60+ bij Bodhi.
De 60+ yogales wordt gegeven op maandagochtend van 11.00 uur – 12.15 uur.

Bodhi yoga 60+, balans
Interesse?

Meld je aan voor een gratis proefles yoga 60+

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een geheel vrijblijvende les in te plannen. 

    Wat zeggen anderen?